Aktiviteter og arrangementer

Vi tror på at det at have et aktivt liv tilpasset ens evner og kompetencer er afgørende for et meningsfuldt liv. Derudover er vi overbevist om at tilpassede fællesarrangementer har stor værdi for relationen mellem beboerne, for deres pårørende og ikke mindst for udviklingen af samarbejdet på tværs af Bramsnæsvig.

Alle beboere, som kan magte det, tilbydes ekstern dagbeskæftigelse i dagskole, beskyttet beskæftigelse eller aktivitetstilbud. Da vi tror på og kan se, at det er rart med et lille miljøskifte selvom man er gået på pension, tilbydes denne gruppe beboere at komme i/på vores eget aktivitetstilbud Toppen i hverdagene. På Toppen er der tilknyttet to faste pædagoger på skift. 

Derudover skaber vi oplevelser hjemme ved eksempelvis aftenskoletilbud med sang og musik.

Hen over året gør vi noget særligt ud af påske, jul, sammenkomst med pårørende, fastelavn.

Vi kommer heller ikke udenom at der gøres noget særligt ud af fødselsdage hvor flaget hejses og køkkenet tilbereder lige præcis den mad som beboeren har ønsket sig og selvfølgelig med lagkage til.

Hen over året er afholdes årlige ferieture samt udflugter, shoppedage og deltagelse i handicapfestivals. Endeligt sætter vi værdi i fællesarrangementer, som f.eks. sommerfest, med underholdning, dans og god mad. Vi har desuden stor tilslutning når der arrangeres food trucks i gården eller når cirkus kommer forbi.

       

 

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk